Kolačići
Kako bi posjet internet stranici dpointis.com bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići), čija je uloga optimiziranje rada web stranice i poboljšanje vašeg iskustva pregledavaja i korištenja iste. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati. Ukoliko odlučite blokirati kolačiće, i nadalje ćete biti u mogućnosti pregledavati web stranicu, međutim neke od mogućnosti neće vam biti dostupne.

Kolačić je dio informacija spremljenih na vaše računalo, mobitel ili tablet, koje mogu biti dostavljene neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu i sl. Nakon što ponovo otvorite web stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj web stranici što omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu imati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Takve informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko vi to omogućite. Sama web stranica ne može dobiti pristup informacijama koje niste svojevoljno pružili te ne može pristupiti niti jednoj drugoj datoteci na vašem računalu.

Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti na način da namjestite postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice.Follow green light:
Facebook Instagram Linkedin Behance
Dosadni info o poslovnom subjektu:
D.POINT / kreativna agencija
Capraška ulica 12, Pisak/410
44000 Sisak
T. 091 566 7772 / 099 638 2831
E. wearecreative@dpointis.com
W. DPointis.com
NAS PET d.o.o.
Braće Hanžek 2B, 44250 Petrinja
OIB 06455628601
IBAN HR5224020061100655085
SWIFT: ESBCHR22 /
EU VAT number 06455628601